B. Daerah
B. Daerah, 13.09.2020 02:13, NajlaAuroraa

1.Busana kang digunakake nalika sesorah yaiku.,., lan. 2.Sadurunge atur pakurmatan, wong sing pidhato kudu ngucapake.
3.Tandha podo karo (=) duwe teges.
4.Nalika maca pidhato napase ora kena.
5.Bageyan pidhato sing isine atur panuwun awit rawuhe lan nyuwun pangapunten para tamu, iku babagan pidhato bageyan.
6.Salah sijining tujuan anggonone pidhato yaiku.
7.Tegese tembung maguru, yaiku.
8.Pengawal Bima menyang tlatah Madura yaiku.
9.Bapake Arjuna yaiku.
10.Kitab kang muat crita pewayangan yaiku. lan.

Jangan ngasal ya, dikumpul nanti...​

answer
Jawaban: 2

Pertanyaan Lain: B. Daerah

image
B. Daerah, 08.12.2016 17:37, Masyithah7639
Tatatanen supaya dadi ukara sing bener "sapine-kali-ing-diguyang" ,diambil dari lks tuwuh wibawa jilid ii kelas 2 sd semester genapbahasa daerah (sunda) /kelas 8/ tentang kewan
Jawaban: 2
image
B. Daerah, 20.08.2019 17:57, aguswidi47581
Saben sapada geguritan, dumadi saka siji a. tema b. gagasan c. gagasan tambahan d. gagasan utama​
Jawaban: 2
image
B. Daerah, 08.04.2018 14:59, luna8796
Paribasa neulteuk curuk dina ping ping hartina #jawab make bsunda
Jawaban: 1
image
B. Daerah, 21.08.2019 10:50, hidayatwarda
Contoh kalimat seja ngiring jabung tumalapung​
Jawaban: 2
Apakah Anda tahu jawaban yang benar?
1.Busana kang digunakake nalika sesorah yaiku.,., lan. 2.Sadurunge atur pakurmatan, wong sing pidh...

Pertanyaan:

Konu
Bahasa lain, 22.12.2018 07:28
Konu
Wirausaha, 12.05.2018 05:25
Total masalah yang diselesaikan di situs: 14325401